Site search

Site menu:

Duurzaam huis

Op 7 oktober afgelopen herfst gaf Naida Redzic, herboriste en ecologisch bewuste mama van drie, een workshop over ecologisch leven.

De leerrijke workshop ‘Duurzaam huisje’ vond plaats in Hasselt bij de organisatie De Uitnodiging. We stonden deze dag stil bij het bewust omgaan met afval en het minder produceren van afval in huiselijke sfeer. Ook het gebruik van natuurlijke kruiden kwam aan bod.

Duurzaam huis

Een samenvatting vind je achter bovenstaande teaser.

Kon je er helaas niet bij zijn maar wil je wel met dit onderwerp aan de slag, of was je er wel bij maar ging het allemaal wat te snel voor je? Dan zijn de boeken ‘Niets verspillen doe je zo’ of ‘Ecologie op hoge hakken’ misschien wel iets voor jou!

Er werd besproken hoe je zo natuurlijk mogelijk kunt omgaan in je huishouden, ten tijde van alle chemische rotzooi rondom ons. Er is altijd een goed natuurlijk alternatief dat véél beter is voor jou, je gezin, je gezondheid, het milieu en je portemonnee ook.
Mensen denken vaak dat ecologisch leven duurder is, terwijl het veel goedkoper uitkomt en enkel voordelen heeft. Eenmaal je ermee begint, kan je moeilijk terug. Je gaat er zelfs van genieten.

Zit je met vragen rond dit onderwerp, dan mag je Naida altijd vrijblijvend contacteren via sms (0494/851.185), telefoon, email (naida8[at]hotmail.com),… Ze zal met alle plezier van de wereld je vragen beantwoorden.