Site search

Site menu:

Workshops en boob-parties

Ga je binnenkort weer aan het werk en wil je graag borstvoeding blijven geven aan je babytje? Dan is de workshop “Afkolven en weer gaan werken” te Brasschaat op zondag 22 mei iets voor jou! Hier vind je meer informatie en kan je je inschrijven.

ML1

Een maandje later, op 12 juni, hebben we het over de introductie van vaste voeding bij zowel borst- als flesgevoede babytjes. Ook deze workshop gaat door in Brasschaat bij zwangerschaps- en babywinkel Mamma Latté.

Misschien is een Boob-party wel wat voor jou? Lactatiekundige en voedingsconsulente Katrien Nauwelaerts van Borstvoeding Aardig komt dan bij jou thuis en geeft een hele avond informatie over borstvoeding en gezonde voeding voor jou en je gezin. Het enige dat jij moet doen is een bende enthousiaste vriendinnen verzamelen die volop in de kleine kindjes zitten en met vragen zitten over borstvoeding, flesvoeding en/of gezonde voeding. Hoe meer vragen jullie hebben hoe beter! Katrien zorgt voor de antwoorden. 🙂 Een heel persoonlijke aanpak dus, en nog goedkoop ook! Je betaalt een kilometervergoeding en 10 euro per persoon en krijgt een hele avond adviezen en informatie op maat. Wil je graag meer weten? Dan kan dat via katrien[at]aardig[punt]be of 0474/03.65.02.

Wil je liever een persoonlijke afspraak om je borstvoeding of gezonde voeding te bespreken, dan maak je een afspraak via katrien[at]aardig[punt]be of telefoneer je naar 0474/03.65.02. Meer informatie over een consultatie vind je hier.

Er wordt volop gewerkt aan een nieuwe consultatieruimte… In de loop van 2018 ontvangen we jou en je gezin op een gloednieuwe locatie in de Kempen! Dat betekent dat ons ecologisch woonproject in Antwerpen eindigt deze zomer. Vanaf juni doen we een jaartje lang enkel huisbezoeken en daarna… houden we onze consultaties in Herenthout!

We hebben in Antwerpen heel wat geëxperimenteerd met ecologisch leven en ook heel wat geleerd de voorbije jaren. U leest het in onze blog!